• Image
    • Image
    • Image
    • Image
    • Image
  • AP LAP

    Audemars Piguet

    We designed AP LAB, the newest Audemars Piguet concept, nested in the heart of harajuku,as an highly experiential journey for AP to be clients. The overall experience involve multisensorial and playful experiences designed to please a younger audience and to open up to feminine target. The approach of the shop is both eye catching and an ode to the AP Musée Atelier with a golden metal openwork facade. As for the journey of the general public that is taking place inside of the venue, we choosed to use two levels : First, visitors will be invited to start their journey from the street level that will consist on several challenging ateliers aiming to get the visitor accustomed to the art of making Audemars Piguet timeless watches to continue to the upper level where watchmaker bench await for new experiences.